HU | ENG

Szállítási és garanciális feltételek

Házhozszállítás, átvétel, fizetési módok:
Az √°rucikkek mellett felt√ľntetett √°r az √°rucikk brutt√≥ v√©tel√°ra, amely forintban √©rtendŇĎ √©s tartalmazza a 0 %-os √ĀFa-t (alanyi √°famentess√©g miatt).
Ammenyiben a fizet√©si m√≥dn√°l az "ut√°nv√©t" opci√≥t v√°lasztja √©s belf√∂ld√∂i k√©zbes√≠t√©srŇĎl van sz√≥, a megrendelt term√©k(ek) k√©zbes√≠t√©se a k√∂vetkezŇĎk√©ppen fog megval√≥sulni:

1.1) Házhozszállítás, fizetés utánvétellel
A megrendelt term√©kek h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s√°t Magyarorsz√°gon bel√ľl a GLS v√©gzi.
A term√©k sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©ge a sz√°ll√≠t√°si c√≠m alatt kiv√°lasztott orsz√°g alapj√°n kalkul√°l√≥dik. Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n bel√ľl a nem ut√°nv√©tes hozhozsz√°ll√≠t√°s d√≠jtalan, amennyiben a v√°s√°rolt term√©k, vagy term√©kek √∂ssz√©rt√©ke meghaladja a 40 000 Forintot. 40 000 Forint alatti rendel√©s eset√©n 990 Ft-ot sz√°m√≠tunk fel sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©gk√©nt Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n bel√ľl. Az ut√°nv√©tes sz√°ll√≠t√°s csak Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n bel√ľl vehetŇĎ ig√©nybe, ennek d√≠ja 630 Ft.
A kalkul√°lt sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©gek t√°j√©koztat√≥ jellegŇĪek, az √°rv√°ltoz√°s jog√°t fenntartjuk, mivel a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©geket a fut√°rc√©gek aktu√°lis √°raihoz igaz√≠tjuk. Az ut√°nv√©ttel val√≥ fizet√©s a term√©k √°tv√©tel√©vel egy idŇĎben, az √°tv√©tel hely√©n t√∂rt√©nik. Az ut√°nv√©tes k√©zbes√≠t√©s csak Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n vehetŇĎ ig√©nybe, annak extra k√∂lts√©ge a norm√°l k√©zbes√≠t√©shez k√©pest √°tlagban + 630 Ft. Ut√°nv√©tes fizet√©s eset√©n a term√©k sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©ggel n√∂velt √°r√°t plusz az ut√°nv√©t d√≠j√°t a k√©zbes√≠tŇĎnek, vagy az adott postahivatalban az √ľgyint√©zŇĎnek fizeti.
Egyszerre t√∂bb term√©k megrendel√©se eset√©n az Elad√≥ a term√©keket egy csomagban k√ľldi el a VevŇĎnek kedvezŇĎbb sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g el√©r√©se √©rdekben.

Ammenyiben az "√°tutal√°s" opci√≥t v√°lasztja, a megrendelt term√©k(ek) k√©zbes√≠t√©se a k√∂vetkezŇĎk√©ppen fog megval√≥sulni:

1.2) H√°zhozsz√°ll√≠t√°s, fizet√©s elŇĎre utal√°ssal
Kedvezményezett neve: Pap Annamária
Kedvezményezett bankszámlaszáma (OTP Bank): 11773346-42491495
K√∂zlem√©ny rovatba: a megrendelŇĎ nev√©t k√©rj√ľk felt√ľntetni!
ElŇĎzetes banki √°tutal√°s eset√©n a VevŇĎ a megrendel√©s visszaigazol√°s√°t k√∂vetŇĎen az Elad√≥ OTP Bank Nyrt-n√°l vezetett 11773346-42491495 sz√°m√ļ sz√°ml√°j√°ra utalja √°t a v√©tel√°rat, valamint a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©get. Az √°tutaland√≥ √∂sszeg minden esetben a visszaigazol√≥ e-mail-ben van r√©szletezve. A sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g Magyarorsz√°gon bel√ľl 40 000 Ft feletti rendel√©s eset√©n ingyenes, alatta egys√©gesen 990 Ft. Egy√©b c√©lorsz√°g eset√©n a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g az orsz√°g kiv√°laszt√°sakor, automatikusan kalkul√°l√≥dik. Elad√≥ mindaddig nem k√∂teles a sz√°ll√≠t√°st kezdem√©nyezni, am√≠g a megrendel√©snek megfelelŇĎ √∂sszeg meg nem √©rkezett sz√°ml√°j√°ra. Az Elad√≥ 3 munkanap fizet√©si hat√°ridŇĎt jel√∂l ki, √≠gy amennyiben a megrendel√©stŇĎl sz√°m√≠tott 3 munkanapon bel√ľl nem √©rkezik meg az Elad√≥ sz√°ml√°j√°ra a megrendel√©snek megfelelŇĎ √∂sszeg, az Elad√≥ a megrendel√©st semmisnek tekinti. Az Elad√≥ minden esetben a csomagban elk√ľldi a VevŇĎnek az √°ru ellen√©rt√©k√©nek megfizet√©s√©t igazol√≥ sz√°ml√°t, melyet a VevŇĎ a szavatoss√°gi hat√°ridŇĎ lej√°rat√°ig k√∂teles megŇĎrizni.
Az √°tutal√°s megt√∂rt√©nte ut√°n, ha a www.annamariap.com web√°ruh√°znak nem felr√≥hat√≥ ok miatt a v√°s√°rl√°s vagy az √°tv√©tel meghi√ļsulna, a visszautal√°skor 1000 Ft-ot sz√°m√≠tunk fel, mint tranzakci√≥ d√≠ja.

2.) Paypal
Ammenyiben a fizet√©si m√≥dn√°l a "PayPal" opci√≥t v√°lasztja, √©s a paypal tranzakci√≥ sikeress√©g√©t az elad√≥ visszaigazolja √ļgy a megrendelt term√©k sz√°ll√≠t√°sa a megrendel√©skor megadott c√≠mre t√∂rt√©nik.

3.) Személyes átvétel:
szem√©lyes √°tv√©telre egyelŇĎre nincs lehetŇĎs√©g

Házhozszállítás részletei:
A megrendelt term√©kek h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s√°t a Magyar Posta Zrt. (MPL) v√©gzi. Csak Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n, munkanapokon 8 √©s 17 √≥ra k√∂z√∂tt sz√°ll√≠tja ki a megadott sz√°ll√≠t√°si c√≠mre.
Amennyiben a k√©zbes√≠tŇĎ az √°ru √°tad√°s√°t nem tudja teljes√≠teni, √©rtes√≠t√©st hagy a csomagr√≥l. A k√ľldem√©nyt ezut√°n az √©rtes√≠t√©sen megjel√∂lt postahivatalban a sikertelen k√©zbes√≠t√©s m√°snapj√°t√≥l 8 munkanapon bel√ľl, szem√©lyazonoss√°got igazol√≥ okm√°nyok felmut√°s√°t ut√°n szem√©lyesen lehet √°tvenni.
A sz√°ml√°t acsomag tartalmazza. K√©rj√ľk a csomagot k√©zbes√≠t√©skor a fut√°r elŇĎtt sz√≠veskedj√©k megvizsg√°lni, √©s esetlegesen a term√©keken √©szlelt s√©r√ľl√©s eset√©n k√©rje jegyzŇĎk√∂nyv felv√©tel√©t √©s ne vegye √°t a csomagot. Ut√≥lagos, jegyzŇĎk√∂nyv n√©lk√ľli reklam√°ci√≥t nem tudunk elfogadni!
A √územeltetŇĎt Pap Annam√°ria (E.V.) a megrendelŇĎ √°ltal t√©vesen vagy pontatlanul megadott adatok okozta sz√°ll√≠t√°si k√©sedelem√©rt, hib√°√©rt felelŇĎss√©g nem terheli. A h√°zhozsz√°ll√≠t√°s sor√°n √°t nem vett, visszak√ľld√∂tt csomagok eset√©n a visszasz√°ll√≠t√°si d√≠j a megrendelŇĎt terheli, √ļjra k√ľld√©s√©t kiz√°r√≥lag a csomag ellen√©rt√©k√©nek elŇĎre t√∂rt√©nŇĎ √°tutal√°sa eset√©n √°ll m√≥dunkban ism√©telten elind√≠tani!
A k√©szleten/rakt√°ron l√©vŇĎ term√©ket √°ltal√°ban 1-2 napon bel√ľl tudjuk kisz√°ll√≠tani, errŇĎl mindig r√©szletes t√°j√©koztat√°st adunk e-mailben. A megrendelt, de idŇĎk√∂zben k√©szlethi√°ny miatt nem k√©zbes√≠thetŇĎ term√©kek egyedi √ľgyint√©z√©se minden esetben a vevŇĎ √°ltal megadott el√©rhetŇĎs√©gek egyik√©n
kereszt√ľl t√∂rt√©nik. Ebben az esetben a fizet√©si √©s sz√°ll√≠t√°si hat√°ridŇĎk a vevŇĎ √©s az elad√≥ k√∂z√∂tti egyedi megbesz√©l√©s t√°rgy√°t k√©pezik.

Csomagol√°s:
A termék csomagolása minden esetben ingyenes.

El√°ll√°s joga:
Az el√°ll√°s jog√°r√≥l a lenti men√ľsorban tal√°lhat√≥ √ĀSZF men√ľpontban tal√°l bŇĎvebb t√°j√©koztat√°st.

Garancia:
Az Elad√≥ az√©rt v√°llal felelŇĎss√©get, hogy elad√°skor hib√°tlan term√©ket adott √°t a VevŇĎnek. Pap Annam√°ria, mint tervezŇĎ, gy√°rt√≥ √©s forgalmaz√≥ a jogszab√°ly szerint k√∂telezŇĎ a garanci√°t v√°llal a term√©kekre: 6 h√≥nap, amely a v√°s√°rl√°s napj√°t√≥l l√©p √©letbe. A garanci√°lis idŇĎ √©rv√©nyess√©ge alatt felmer√ľlŇĎ anyag-, vagy gy√°rt√°si hiba miatti reklam√°ci√≥ eset√©n k√©rj√ľk, sz√≠veskedjen a term√©ket a sz√°mla k√≠s√©rlet√©ben elŇĎzetes megbesz√©l√©s ut√°n visszajuttatni, ahol d√≠jtalanul megjav√≠tj√°k, vagy ha nem lehets√©ges √ļgy a k√©szlettŇĎl f√ľggŇĎen kicser√©lik.
Ha a megrendelt term√©k hib√°s, vagy a sz√°ll√≠t√°s sor√°n megs√©r√ľlt, vagy a rendeltet√©s szerinti haszn√°lat sor√°n m√©g a szavatoss√°gi idŇĎ lej√°rta elŇĎtt meghib√°sodik √ļgy a VevŇĎ ezt telefonon vagy e-mailen jelezheti az Elad√≥ fel√©. A VevŇĎ a hiba felfedez√©se ut√°n a lehetŇĎ legr√∂videbb idŇĎn bel√ľl k√∂teles kifog√°s√°t az Elad√≥val k√∂z√∂lni √©s a term√©ket az Elad√≥nak visszajuttatni az √°ru ellen√©rt√©k√©nek megfizet√©s√©t igazol√≥ bizonylattal, vagy annak m√°solat√°val egy√ľtt. A visszajuttat√°s sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g√©t a VevŇĎ viseli. Az √°ru vissza√©rkez√©s√©t k√∂vetŇĎen az Elad√≥ a term√©ket megvizsg√°lja √©s amennyiben a reklam√°ci√≥ jogos, √ļgy az al√°bbiak szerint j√°r el. A jogosan visszak√ľld√∂tt term√©k a probl√©ma jelleg√©t illetŇĎen alapvetŇĎen k√©t f√©le lehet:
Jav√≠that√≥ hiba eset√©n a term√©ket az Elad√≥ szakmŇĪhelyben megjav√≠tja, vagy megjav√≠taja √©s 30 napon bel√ľl saj√°t k√∂lts√©g√©n visszak√ľldi a VevŇĎ r√©sz√©re. Amennyiben hat√°ridŇĎn bel√ľl az Elad√≥ nem juttatja vissza a VevŇĎnek a term√©ket, a VevŇĎ k√∂vetelheti a v√©tel√°r visszafizet√©s√©t az Elad√≥t√≥l.
Nem jav√≠that√≥ hiba eset√©n a VevŇĎ d√∂nt√©se alapj√°n az Elad√≥ a hib√°s √°rut kicser√©li (amennyiben erre az Elad√≥nak lehetŇĎs√©ge van) √©s saj√°t k√∂lts√©g√©n a VevŇĎnek a term√©ket eljuttatja, vagy a VevŇĎnek a v√©tel√°rat visszafizeti 15 napon bel√ľl. A visszat√©r√≠t√©s a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©gre nem vonatkozik.

Amennyiben a reklam√°ci√≥ nem jogos az Elad√≥ a term√©ket visszajuttatatja a VevŇĎnek. Ebben az esetben a visszasz√°ll√≠t√°s k√∂lts√©ge a VevŇĎt terheli.

A szavatossági jogok elvesztésével járnak az alábbiak:
- a term√©k nem rendeltet√©sszerŇĪ haszn√°lata, valamint t√ļlzott terhel√©s eset√©n,
- a szakszerŇĪtlen tiszt√≠t√°s,
- term√©k √°talak√≠t√°sa, erŇĎszakos nyit√°s eset√©n,
- a felfedezett hiba (a rejtett anyag, vagy gyártás) nem azonnali jelentése
- huzamosabb idŇĎn kereszt√ľl nedves helyen t√°rolj√°k vagy el√°zott,
- házilagos javítás.
- a z√°rszerkezetek hib√°s ‚Äď vagy gondatlan kezel√©s√©bŇĎl eredŇĎ t√∂r√©s vagy s√©r√ľl√©s eset√©n

A garancia nem terjed ki a term√©szetes elhaszn√°l√≥d√°sra (p√©ld√°ul szŇĎrm√©k haszn√°lat √°ltali term√©szetes kop√°sa), a v√°s√°rl√°s ut√°n keletkezett s√©r√ľl√©sekre, valamint a cipz√°rak √©s f√©m kieg√©sz√≠tŇĎk meghib√°sod√°s√°ra, megrong√°l√≥d√°s√°ra. Amennyiben l√©gi-, k√∂z√ļti-, vagy fuvaroz√≥ √°ltal okozott k√°r √©ri √Ėnt, k√©rj√ľk, forduljon azonnal az √©rkez√©s hely√©n a fuvaroz√≥ illetve biztos√≠t√≥ t√°rsas√°ghoz k√°r√°nak rendez√©se √©rdek√©ben, mivel a garancia erre sem terjed ki. A vel√ļr r√©szek bizonyos eset√©ben term√©szet√ľkn√©l fogva d√∂rzs√∂l√©s hat√°r√°sa elsz√≠nezhetik a vil√°gosabb ruhadarabokat.

Cseregarancia:
Pap Annam√°ria, mint tervezŇĎ, gy√°rt√≥ √©s forgalmaz√≥ a megv√°s√°rl√°st√≥l (online megrendel√©s eset√©n a k√©zbes√≠t√©s napj√°t√≥l) sz√°m√≠tott 14 munkanap cseregaranci√°t v√°llal. A term√©k hib√°tlan √°llapotban t√∂rt√©nŇĎ postai (esetleg szem√©lyes) visszajuttat√°s√°nak k√∂lts√©gei a vevŇĎt terhelik. Amennyiben a term√©k nem kifog√°stalan √°llapotban ker√ľl visszak√ľld√©sre, az elad√≥ k√∂telezheti a vevŇĎt a term√©k teljes v√©tel√°r√°nak megt√©r√≠t√©s√©re.

Haszn√°lat
Annak √©rdek√©ben, hogy az √Ėn √°ltal v√°s√°rolt magas minŇĎs√©gŇĪ term√©ket lehetŇĎ leghosszabb ideig gondtalanul √©s √∂r√∂mmel tudja haszn√°lni, sz√≠veskedjen betartani az al√°bbi n√©h√°ny j√≥ tan√°csot.
A term√©k bŇĎr r√©szeit √≥vjuk a k√∂zvetlen v√≠ztŇĎl (esŇĎ), √©s vegyi anyagokt√≥l, ugyanis azok k√°ros√≠thatj√°k azt √©s r√∂vid√≠thetik az √©lettartam√°t. Amennyiben a term√©ket, illetve annak bŇĎr r√©szeit m√©gis nedvess√©g √©rte, √ļgy a fŇĪtŇĎtesttŇĎl t√°vol szobahŇĎm√©rs√©kleten, szellŇĎs helyen sz√°r√≠tsa. A haszn√°lat sor√°n a n√∂v√©nyi cserzett, bevonat n√©lk√ľli bŇĎr√∂k az emberi bŇĎrrel val√≥ √©rintkez√©s sor√°n s√∂t√©tedhet, ez egy term√©szetes folyamat. A term√©ket lehetŇĎleg √≥vd az √©les, hegyes t√°rgyakkal val√≥ √ľtk√∂z√©stŇĎl, s√ļrl√≥d√°st√≥l.

Tisztítás:
A term√©k k√ľl√∂n√∂sebb tiszt√≠t√°st nem ig√©nyel. A haszn√°latban l√©vŇĎ bŇĎrt/textilt mindenek elŇĎtt a r√°rakodott piszokt√≥l egy puha ronggyal szabad√≠tsuk meg. Az esetleges szennyezŇĎd√©seket az alapanyagt√≥l f√ľggŇĎen puha kef√©vel √©s/vagy nedves szivaccsal vagy t√∂rlŇĎruh√°val t√°vol√≠tsa el! Soha ne haszn√°ljon szennyezŇĎd√©seket elt√°vol√≠t√°s√°hoz old√≥szeres vagy savas, l√ļgos valamint karcol√°st okoz√≥ anyagokat. Feh√©r √©s pasztell √°rnyalat√ļ bŇĎr√∂k nem tiszt√≠that√≥ak. A bŇĎr√∂knek vassal, vagy m√°s f√©mekkel √°lland√≥an √©rintkezŇĎ r√©szei (csatok, karik√°k, stb.) az √©rintkez√©s helyein megfeketedhetnek. Ezen feketed√©s oka a bor cserzŇĎanyag√°nak f√©mmel val√≥ √©rintkez√©se folyt√°n keletkezŇĎ fekete csersavas vasvegy√ľlet. Ennek elt√°vol√≠t√°sa langyos h√°ztart√°sbeli ecettel val√≥ kid√∂rzs√∂l√©ssel t√∂rt√©nhet, √ļgy azonban, hogy az ecet az √≥nozott vas csatkereteket lehetŇĎleg ne √©rje. BŇĎr alapanyag√ļ t√°ska tiszt√≠t√°s√°t b√≠zza szakemberre!