HU | ENG

√Āltal√°nos szerzŇĎd√©si felt√©telek


Vásárlási Feltételek

K√©rj√ľk, hogy megrendel√©s elŇĎtt, a SzerzŇĎd√©si Felt√©teleket figyelmesen olvassa v√©gig!

A jelen √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek (a tov√°bbiakban: √ĀSZF) tartalmazz√°k az AnnamariaPap web√°ruh√°z√°ban (http://www.annamariapap.com) megtal√°lhat√≥ term√©kek megv√°s√°rl√°s√°val kapcsolatosan a Feleket (ld. lejjebb) megilletŇĎ egyes jogokat √©s k√∂telezetts√©geket, melyet a Felek elfogadnak.

A jelen √ĀSZF hat√°lya kiterjed minden olyan kereskedelmi √ľgyletre Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n, amely jelen szerzŇĎd√©sben meghat√°rozott Felek k√∂z√∂tt j√∂n l√©tre.

SzerzŇĎd√©st k√∂tŇĎ Felek:

Eladó:
√územeltetŇĎ: Pap Annam√°ria egy√©ni v√°llalkoz√≥
Adószám: 65635043-1-33
Nyilv√°ntart√°si sz√°m: 16858670
Sz√°mlasz√°m: 11773346-42491495
Sz√°mlavezetŇĎ p√©nzint√©zet: OTP Bank Nyrt.
e-mail: info@annamariapap.com
Weboldal: http://www.annamariapap.com
Tárhely szolgáltató adatai: Nextserver Kft.(1039 Budapest, Lukács György utca 18.)
web: www.nextserver.hu, e-mail: domain@nextserver.hu

VevŇĎ:
a web√°ruh√°z jelen szerzŇĎd√©s szerinti felhaszn√°l√≥ja.
Elad√≥ √©s VevŇĎ a tov√°bbiakban egy√ľttesen: Felek


SzerzŇĎd√©s T√°rgya:
A szerzŇĎd√©s t√°rgya az AnnamariaPap internetes √°ruh√°z√°ban tal√°lhat√≥ valamennyi √°rucikk. Az √°rucikkek tulajdons√°gait a web√°ruh√°z adott term√©khez tartoz√≥ inform√°ci√≥s oldalai tartalmazz√°k, ahol a term√©kek jellemzŇĎi, √°ra, illetve sz√≠nes fot√≥val szeml√©ltetett le√≠r√°sa tal√°lhat√≥.


Vásárlási feltételek:
A megrendel√©s elkit√∂lt√©s√©vel √©s annak az AnnamariaPap webshop √°ltal e-mailben t√∂rt√©nŇĎ visszaigazol√°s√°val a 17/1999.(II.5.) Korm√°nyrendelet alapj√°n, t√°voll√©vŇĎk k√∂z√∂tti szerzŇĎd√©s j√∂n l√©tre az Elad√≥ √©s a VevŇĎ k√∂z√∂tt az al√°bbi felt√©telek szerint:

a) A web√°ruh√°zban a rendel√©s kiz√°r√≥lag elektronikus √ļton lehets√©ges! Telefonon, faxon, lev√©lben, vagy egy√©b form√°ban leadott rendel√©seket az Elad√≥nak nem √°ll m√≥dj√°ban elfogadni.
b) A web√°ruh√°zban mindenki v√°s√°rolhat, aki elfogadja a jelen √ľzletszab√°lyzatot √©s mag√°ra n√©zve azt k√∂telezŇĎ jellegŇĪnek tekinti.
c) A web√°ruh√°zban lehets√©ges regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľl is v√°s√°rolni.
d) Az Elad√≥t a VevŇĎ √°ltal t√©vesen √©s/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethetŇĎ sz√°ll√≠t√°si k√©sedelem√©rt, t√©ves teljes√≠t√©s√©rt, illetve egy√©b probl√©m√°√©rt, hib√°√©rt semminemŇĪ felelŇĎss√©g nem terheli.
e) A megrendel√©s megerŇĎs√≠t√©s√©nek visszak√ľld√©s√©vel a Felek ad√°sv√©teli szerzŇĎd√©st k√∂tnek egym√°ssal, melynek alapj√°n az Elad√≥ k√∂teles a term√©k tulajdon√°t a VevŇĎre √°truh√°zni √©s a term√©ket a VevŇĎ birtok√°ba bocs√°tani, a VevŇĎ pedig k√∂teles a v√©tel√°rat megfizetni √©s a term√©ket √°tvenni.
f) Az √°t nem vett csomag sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©gei a VevŇĎt terhelik, melyet sz√ľks√©g eset√©n az Elad√≥ jogi √ļton √©rv√©nyes√≠thet. Minden a VevŇĎ √°ltal az Elad√≥nak okozott k√°rt √©s az elj√°r√°s sor√°n keletkezett k√∂lts√©geket a VevŇĎ k√∂teles megfizetni.
g) Az Elad√≥ jogosult a regisztr√°ci√≥ sor√°n megadott adatokat telefonon, vagy e-mailben egyeztetni. Amennyiben az Elad√≥ az adategyeztet√©s sor√°n azt a v√©lem√©nyt alak√≠tja ki, hogy az adatok a val√≥s√°gnak nem felelnek meg, vagy a VevŇĎ nem sz√°nd√©kozik, illetve nem k√©pes az √°ltala megrendelt term√©k v√©tel√°r√°nak megfizet√©s√©re, vagy a term√©k √°tv√©tel√©re, az Elad√≥ jogosult a megrendel√©s teljes√≠t√©s√©t r√©szben, vagy teljes eg√©sz√©ben visszautas√≠tani √©s a szerzŇĎd√©stŇĎl azonnali hat√°llyal el√°llni.
h) Az egyes termékekre szóló ajánlatok érvényesek, amíg a készlet tart.
i) Akci√≥s √°ru eset√©ben az akci√≥ a megadott hat√°ridŇĎig vagy a k√©szlet erej√©ig tart.
j) Az egyedi (pl monogramozott term√©kek), vagy a webshopon nem el√©rhetŇĎ elŇĎrendelt term√©kek elk√©sz√ľl√©si ideje minden esetben szem√©lyes megbesz√©l√©s t√°rgy√°t k√©pezi!

El√°ll√°s joga:
A megrendelt term√©k k√©zhez v√©tel√©tŇĎl sz√°m√≠tott 14 munkanapon bel√ľl a vevŇĎnek joga van el√°llni v√°s√°rl√°si sz√°nd√©k√°t√≥l. Ebben az esetben a ez k√∂teles a term√©k√©rt kifizetett v√©tel√°rat visszat√©r√≠teni a v√°s√°rl√≥nak, legk√©sŇĎbb az el√°ll√°st, illetve a term√©k visszaszolg√°ltat√°s√°t k√∂vetŇĎ harminc napon bel√ľl. A visszat√©r√≠t√©s a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©gre nem vonatkozik, valamint a term√©k visszajuttat√°s√°nak k√∂lts√©ge is a vevŇĎt terheli. Jelen dokumentumban nem szab√°lyzott k√©rd√©sekkel kapcsolatban l√°sd: A t√°vollevŇĎk k√∂z√∂tt k√∂t√∂tt szerzŇĎd√©sekrŇĎl sz√≥l√≥ 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet. (http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1400045.KOR)

El√°ll√°si jog gyakorl√°s√°nak menete:
Amennyiben el√°ll√°si jog√°val k√≠v√°n √©lni, azt √≠r√°sban, lev√©lben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a term√©kre √©s a megrendel√©s azonos√≠t√≥j√°ra. El√°ll√°si jog√°t a term√©k k√©zhezv√©tel√©tŇĎl sz√°m√≠tott 14 munkanapon bel√ľl teheti meg. Postai lev√©l √ļtj√°n t√∂rt√©nŇĎ el√°ll√°sn√°l a lev√©l post√°ra ad√°s√°nak d√°tum√°t vessz√ľk figyelme a 14 munkanap besz√°m√≠t√°sakor. A levelet lehetŇĎleg aj√°nlott lev√©lk√©nt adja fel, hogy egy√©rtelmŇĪen bizony√≠that√≥ legyen a felad√°s d√°tuma. A megrendelt term√©ket juttassa vissza c√©g√ľnk c√≠m√©re. A visszak√ľld√©ssel felmer√ľlŇĎ postai k√∂lts√©gek a v√°s√°rl√≥t terhelik. A term√©ket ne ut√°nv√©ttel k√ľldje vissza! Az ut√°nv√©ttel visszak√ľld√∂tt csomagot nem √°ll m√≥dunkban √°tvenni, annak visszajuttat√°s√°nak k√∂lts√©ge is vevŇĎt terheli! A nem rendeltet√©sszerŇĪen haszn√°lt term√©kre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltet√©sszerŇĪ haszn√°latb√≥l eredŇĎ k√°rok megfizet√©se is v√°s√°rl√≥t terheli. A term√©k visszak√ľld√©st k√∂vetŇĎ harminc napon bel√ľl a term√©k √°r√°t a megadott sz√°mlasz√°mra visszautaljuk. Korm.r.29.¬ß eset√©ben - k√ľl√∂n√∂s tekintettel ¬ß a) √©s d) - a fogyaszt√≥ el√°ll√°si jog√°val nem √©lhet, ha rendel√©s√©t jelen weboldalon leadta, Elad√≥ idŇĎben √©s tartalomban pontosan a rendel√©snek megfelelŇĎ t√©teleket kisz√°ll√≠totta, de VevŇĎ azt m√©gsem k√≠v√°nja √°tvenni.
M√°sfelŇĎl, a VevŇĎt nem illeti meg az el√°ll√°s joga olyan term√©kekn√©l, melyek kifejezetten az ŇĎ ig√©nyeire (egyedileg tervezve, √©s/vagy monogramozva) k√©sz√ľltek.
A kormányrendelet ezesetben - a helyes teljesítésre tekintettel - nem kötelezi az Eladót sem a termékek visszaszállítására, sem a díjak visszafizetésére.

Képek felhasználása:
A honlapon tal√°lhat√≥ k√©peket szerzŇĎi jogok v√©dik, azok felhaszn√°l√°sa enged√©lyk√∂teles. A honlapon elhelyezett k√©peket elŇĎzetes enged√©ly n√©lk√ľl tilos lementeni √©s kereskedelmi c√©lra felhaszn√°lni, ezen k√≠v√ľl tilos m√©g a honlap tartalm√°t √©s grafikai elemeit (log√≥, k√©pek) kereskedelmi c√©lra felhaszn√°lni,vagy azt terjeszteni.

Egyéb:
A www.annamariapap.com √ľzemeltetŇĎje mindent megtesz az√©rt, hogy a k√∂z√∂lt inform√°ci√≥k pontosak, frissek √©s teljesek legyenek, de semmif√©le felelŇĎss√©get nem v√°llal b√°rmely, ezen inform√°ci√≥k haszn√°lat√°b√≥l ad√≥d√≥ k√°r bek√∂vetkezt√©√©rt.
Az √ľzemeltetŇĎ fenntartja a www.annamariapap.com oldal√°n k√∂zz√©tett √°rak v√°ltoztat√°s√°nak jog√°t azzal, hogy a m√≥dos√≠t√°s a weboldalon val√≥ megjelen√©ssel egyidejŇĪleg l√©p √©letbe. A m√≥dos√≠t√°s a m√°r megrendelt term√©kek v√©tel√°r√°t nem befoly√°solja.
Az √ľzemeltetŇĎ a m√°r megrendelt term√©kek v√©tel√°r√°n√°l is fenntartja a v√°ltoztat√°s jog√°t, ha a weboldalon megjelenŇĎ √°r adatbeviteli hiba miatt elt√©r a forgalmaz√≥i √°rlist√°ban foglaltakt√≥l.
Az √ľzemeltetŇĎ gondoskodik arr√≥l, hogy az web√°ruh√°z√°ban forgalmazott term√©kek megfeleljenek a hat√°lyos jogszab√°lyokban elŇĎ√≠rt t√°j√©koztat√°si √©s csomagol√°si elŇĎ√≠r√°soknak. Az Elad√≥ gondoskodik arr√≥l, hogy a V√°s√°rl√≥ a megrendelt term√©k rendeltet√©sszerŇĪ haszn√°lathoz, a felhaszn√°l√°shoz sz√ľks√©ges t√°j√©koztat√°st megkapja.
Az √ľzemeltetŇĎ minden v√°s√°rl√°sr√≥l a hat√°lyos jogszab√°lyi elŇĎ√≠r√°soknak megfelelŇĎ sz√°ml√°t √°ll√≠t ki, mely tartalmazza - amennyiben van ‚Äď a kisz√°ll√≠t√°s k√∂lts√©g√©t is.


Rendelés menete
1.) Web√°ruh√°zunkban regisztr√°l√°s n√©lk√ľl v√°s√°rolhat
2.) A v√°s√°rolni k√≠v√°nt term√©keket egyes√©vel a kos√°rba kell rakni a term√©k mellet tal√°lhat√≥ ‚ÄěKOS√ĀRBA‚ÄĚ gombbal
3.) Miut√°n kiv√°lasztotta az √Ėnnek megfelelŇĎ term√©ket, a jobb felsŇĎ sarokban tal√°lhat√≥ ‚ÄěKOS√ĀR‚ÄĚ gombra kattintva ellenŇĎrizheti kosara tartalm√°t √©s √∂ssz√©rt√©k√©t.
4.) A rendelés véglegesítéséhez:
4.1.) Ki kell t√∂lteni az ŇĪrlapon szereplŇĎ adatokat. (esetleges adatbeviteli hib√°k jav√≠t√°s√°ra a MEGRENDEL√ČS gomb megnyom√°sa elŇĎtt van lehetŇĎs√©g) Nem megfelelŇĎ sz√°l√≠lt√°si r√©gi√≥ kiv√°laszt√°s√°b√≥l fakad√≥ a val√≥sn√°l kevesebbre kalkul√°lt sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g eset√©n az Elad√≥ t√°j√©koztatja √©s k√∂telezi a VevŇĎt a k√ľl√∂nb√∂zet megfizet√©sre. A nem megfeleŇĎ sz√°l√≠t√°si r√©gi√≥ kiv√°laszt√°s√°b√≥l fakad√≥, a val√≥sn√°l t√∂bbre kalkul√°lt sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g eset√©n az Elad√≥ t√°j√©koztathatja a VevŇĎt, √©s kezdem√©nyezheti a k√ľl√∂nb√∂zet visszautal√°s√°t. )
4.2.) Figyelmesen olvassa el, √©rtelmezze √©s fogadja el az √°ltal√°nos szerzŇĎd√©si felt√©teleket, valamit a sz√°ll√≠t√°sra √©s garanci√°ra vonatkoz√≥ v√°s√°rl√°si felt√©teleket!
4.3.) Ki kell választani a fizetési módot:

4.3./a) az "√°tutal√°s" opci√≥ kiv√°laszt√°sa eset√©na megrendel√©s elk√ľld√©se ut√°n a visszaigazol√≥ e-mail ben tal√°lhat√≥ banksz√°mlasz√°mra kell elektronikus vagy pap√≠r alap√ļ √°tutal√°si megb√≠z√°son kereszt√ľl a megrendelt term√©k, vagy term√©kek sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©ggel n√∂velt ellen√©rt√©k√©t kiegyenl√≠teni. A sz√°ll√≠t√°s csak a megrendelt term√©k(ek) sz√°l√≠t√°si k√∂lts√©ggel n√∂velt ellen√©rt√©k√©nek banksz√°ml√°nkra val√≥ be√©rkez√©se ut√°n lesz elind√≠tva! K√©rj√ľk vegye figyelembe, hogy az √°tutal√°st legk√©sŇĎbb a rendel√©s lead√°s√°t√≥l sz√°m√≠tott 3 munkanapon bel√ľl el kell ind√≠tania. EllenkezŇĎ esetben az Elad√≥ t√∂r√∂lheti a rendel√©s√©t, amelyrŇĎl a VevŇĎt √≠r√°sban t√°j√©koztatja.
4.3./b) a "Paypal" opci√≥ kiv√°laszt√°sa eset√©ben √Ėnt az www.paypal.com fel√ľletre ir√°ny√≠tja √°t a web√°ruh√°z. A sz√°ll√≠t√°s csak a megrendelt term√©k(ek) sz√°l√≠t√°si k√∂lts√©ggel n√∂velt ellen√©rt√©k√©nek kifizet√©se eset√©n lesz elind√≠tva!
4.3./b/1.)ha van paypal accountja, akkor az √Ėn paypal-es felhaszn√°l√≥neve √©s jelszava megad√°sa ut√°n t√∂rt√©nik meg a tranzakci√≥, azaz a megrendelt term√©k, vagy term√©kek sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©ggel n√∂velt ellen√©rt√©k√©nek levon√°sa.
4.3./b/2.) Ha nincs paypal accountja, akkor a baloldalon megjelenŇĎ ŇĪrlapot haszn√°lhatja a bankk√°rty√°s fizet√©shez.
A megrendel√©skor megadott adatok automatikusan megjelennek az ŇĪrlapon.
4.3./c) az "ut√°nv√©t" opci√≥ kiv√°laszt√°sa eset√©ben az √∂n √°ltal megrendelt term√©k(ek) a megrendel√©s sor√°n kit√∂lt√∂t sz√°ll√≠t√°si c√≠mre lesznek post√°zva. BŇĎvebb t√°j√©koztat√°s errŇĎl a fizet√©si m√≥dr√≥l a Garancia & Sz√°ll√≠t√°s men√ľpont alatt tal√°lhat√≥.

5.) Megrendel√©s ut√°n a rendszer√ľnk automatikusan k√ľld egy e-mailt, amiben jelzi, hogy rendel√©sedet r√∂gz√≠tett√ľk.
6.) Rendel√©s√©nek aktu√°lis st√°tuszv√°ltoz√°sair√≥l inform√°ljuk √Ėnt. pl.: sz√°ll√≠t√°s megkezd√©se, k√©szlethi√°ny
7.) FIGYELEM: A sz√°ll√≠t√°st olyan helyre k√©rje, ahol mindig tart√≥zkodik valaki, aki tud a csomag √©rkez√©s√©rŇĎl.
K√©rj√ľk, hogy abban az esetben rendelje meg a k√≠v√°nt term√©keket, amennyiben a csomag √°tv√©telekor ki tudja fizetni annak d√≠j√°t a fut√°rnak.
A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg.
√úgyelj az adatok pontos megad√°s√°ra, hogy a rendel√©sfelv√©tel, kisz√°ll√≠t√°s z√∂kkenŇĎmentesen t√∂rt√©nhessen. A pontatlanul vagy hi√°nyosan leadott rendel√©si adatok√©rt a megrendelŇĎ v√°llalja a felelŇĎss√©get.

A megrendelt term√©krŇĎl sz√°mla k√©sz√ľl, melynek t√°rol√°sa a hat√°lyos jogszab√°lyokban elŇĎ√≠rt m√≥don √©s ideig t√°rol√°sra ker√ľl.
A rögzített megrendelések feldolgozása munkanapokon 10:00-tól 19:00-ig történik.
Rendel√©s√©re a legegyszerŇĪbb m√≥don a rendel√©si sz√°mmal hivatkozhatsz.
Megrendel√©s√©vel kapcsolatban vevŇĎszolg√°latunk el√©rhetŇĎs√©geinek b√°rmelyik√©n √©rdeklŇĎdhetsz. Hib√°san leadott rendel√©s korrig√°l√°s√°hoz kered fel √ľgyf√©lszolg√°latunkat.

A megrendel√©s az automatikus igazol√≥ e-mail meg√©rkez√©se, illetve √ľgyf√©lszolg√°latunk √≠r√°sbeli visszaigazol√°sa ut√°n tekinthetŇĎ v√©glegesnek. A megk√∂t√∂tt szerzŇĎd√©s a t√°voll√©vŇĎk k√∂z√∂tt k√∂t√∂tt szerzŇĎd√©snek minŇĎs√ľl. A szerzŇĎd√©st nem iktatjuk, de a megrendelŇĎ adatait √©s a hozz√° tartoz√≥ megrendelt term√©keket nyilv√°ntartjuk. A szerzŇĎd√©sk√∂t√©s a weboldalon magyar nyelven el√©rhetŇĎ el, k√©r√©sre angolul is rendelkez√©sre bocs√°tjuk.

Az √územeltetŇĎt nem terheli felelŇĎss√©g, ha b√°rmilyen mŇĪk√∂d√©si hiba van az internetes h√°l√≥zatban, ami megakad√°lyozza a www.annamariapap.com akad√°lytalan mŇĪk√∂d√©s√©t √©s a v√°s√°rl√°st.

Adatvédelem

BevezetŇĎ:
A www.annamariapap.com √ľzemeltetŇĎje (Pap Annam√°ria, 2040 Buda√∂rs, Clementis L√°szl√≥ 2.) - k√©sŇĎbbiekben √územeltetŇĎ - tiszteletben tartja a szem√©lyes adatok v√©delm√©hez fŇĪzŇĎdŇĎ alkotm√°nyos alapjogot, amely szerint mindenki maga rendelkezik szem√©lyes adatainak felt√°r√°s√°r√≥l √©s felhaszn√°l√°s√°r√≥l. A website haszn√°lata k√∂zben a l√°togat√≥kr√≥l √©s regisztr√°lt felhaszn√°l√≥kt√≥l gyŇĪjt√∂tt adatokat az www.annamariapap.com semmilyen harmadik f√©llel nem osztja meg, nyilv√°noss√°gra nem hozza. Az √územeltetŇĎ adatv√©delmi elvei kialak√≠t√°sa sor√°n a k√∂vetkezŇĎ t√∂rv√©nyek, rendeletek √©s aj√°nl√°sok betart√°s√°val √©s figyelembe v√©tel√©vel j√°rt el: - 1992. √©vi LXIII. t√∂rv√©ny a szem√©lyes adatok v√©delm√©rŇĎl √©s a k√∂z√©rdekŇĪ adatok nyilv√°noss√°g√°r√≥l; ‚Äď 1998. √©vi VI. t√∂rv√©ny az egy√©nek v√©delm√©rŇĎl a szem√©lyes adatok g√©pi feldolgoz√°sa sor√°n, Strassbourgban, 1981. janu√°r 28. napj√°n kelt Egyezm√©ny kihirdet√©s√©rŇĎl; ‚Äď 2001. √©vi XL. t√∂rv√©ny a h√≠rk√∂zl√©srŇĎl, VIII. fejezet; ‚Äď 2001. √©vi CVIII. t√∂rv√©ny az elektronikus kereskedelmi szolg√°ltat√°sok, valamint az inform√°ci√≥s t√°rsadalommal √∂sszef√ľggŇĎ szolg√°ltat√°sok egyes k√©rd√©seirŇĎl; ‚Äď A Korm√°ny 253/2001. (XII.18) Korm. rendelete a h√≠rk√∂zl√©si szolg√°ltat√≥ adatkezel√©s√©nek k√ľl√∂n√∂s felt√©teleirŇĎl, a h√≠rk√∂zl√©si szolg√°ltat√°sok; ‚Äď adatbiztons√°g√°r√≥l, valamint az azonos√≠t√≥kijelz√©s √©s h√≠v√°s√°tir√°ny√≠t√°s szab√°lyair√≥l; ‚Äď Az Online Privacy Alliance aj√°nl√°sai.

Fogalmak és értelmezések:
Az √územeltetŇĎ adatv√©delmi elvei az al√°bbi, az 1992. √©vi LXIII. t√∂rv√©nyben √©rtelmezett alapvetŇĎ fogalmak haszn√°lat√°val k√©sz√ľltek:
- Szem√©lyes adat: a meghat√°rozott term√©szetes szem√©llyel (a tov√°bbiakban: √©rintett) kapcsolatba hozhat√≥ adat, az adatb√≥l levonhat√≥ az √©rintettre vonatkoz√≥ k√∂vetkeztet√©s. A szem√©lyes adat az adatkezel√©s sor√°n mindaddig megŇĎrzi e minŇĎs√©g√©t, am√≠g kapcsolata az √©rintettel helyre√°ll√≠that√≥; ‚Äď Adatkezel√©s: az alkalmazott elj√°r√°st√≥l f√ľggetlen√ľl a szem√©lyes adatok gyŇĪjt√©se, felv√©tele √©s t√°rol√°sa, feldolgoz√°sa, hasznos√≠t√°sa (ide√©rtve a tov√°bb√≠t√°st √©s a nyilv√°noss√°gra hozatalt) √©s t√∂rl√©se. Adatkezel√©snek sz√°m√≠t az adatok megv√°ltoztat√°sa √©s tov√°bbi felhaszn√°l√°suk megakad√°lyoz√°sa is; ‚Äď Adatfeldolgoz√°s: az adatkezel√©si mŇĪveletek, technikai feladatok elv√©gz√©se, f√ľggetlen√ľl a mŇĪveletek v√©grehajt√°s√°hoz alkalmazott m√≥dszertŇĎl √©s eszk√∂ztŇĎl, valamint az alkalmaz√°s hely√©tŇĎl; ‚Äď Adattov√°bb√≠t√°s: ha az adatot meghat√°rozott harmadik szem√©ly sz√°m√°ra hozz√°f√©rhetŇĎv√© teszik; ‚Äď Nyilv√°noss√°gra hozatal: ha az adatot b√°rki sz√°m√°ra hozz√°f√©rhetŇĎv√© teszik; ‚Äď AdatkezelŇĎ: az a term√©szetes vagy jogi szem√©ly, illetve jogi szem√©lyis√©ggel nem rendelkezŇĎ szervezet, aki vagy amely a szem√©lyes adatok kezel√©s√©nek c√©lj√°t meghat√°rozza, az adatkezel√©sre vonatkoz√≥ d√∂nt√©seket meghozza √©s v√©grehajtja, illetŇĎleg a v√©grehajt√°ssal adatfeldolgoz√≥t b√≠zhat meg. K√∂telezŇĎ adatkezel√©s eset√©n az adatkezel√©s c√©lj√°t √©s felt√©teleit, valamint az adatkezelŇĎt az adatkezel√©st elrendelŇĎ t√∂rv√©ny vagy √∂nkorm√°nyzati rendelet hat√°rozza meg; ‚Äď Adatfeldolgoz√≥: az a term√©szetes vagy jogi szem√©ly, illetve jogi szem√©lyis√©ggel nem rendelkezŇĎ szervezet, aki vagy amely az adatkezelŇĎ megb√≠z√°s√°b√≥l szem√©lyes adatok feldolgoz√°s√°t v√©gzi; ‚Äď Adatt√∂rl√©s: az adatok felismerhetetlenn√© t√©tele oly m√≥don, hogy a helyre√°ll√≠t√°suk nem lehets√©ges.

A website-on gyŇĪjt√∂tt adatok:
- √Āltal√°nos adatgyŇĪjt√©s: az √územeltetŇĎ automatikusan gyŇĪjt anonim inform√°ci√≥kat oldalainak l√°togatotts√°g√°r√≥l, a l√°togat√°sok sz√°m√°r√≥l √©s gyakoris√°g√°r√≥l. ‚Äď Regisztr√°ci√≥: az oldal kereskedelmi szolg√°ltat√°sai a regisztr√°ci√≥ kit√∂lt√©se ut√°n vehetŇĎk ig√©nybe, mely sor√°n a k√∂vetkezŇĎ szem√©lyes adatok megad√°sa k√∂telezŇĎ: e-mail c√≠m, n√©v, telefonsz√°m, lakc√≠m. Lehets√©ges tov√°bb√° c√©gn√©v √©s mobil telefonsz√°m megad√°sa.

Az adatok kezelése, feldolgozása és továbbítása:
Az √územeltetŇĎ kiz√°r√≥lag a website √ľzemeltet√©s√©hez sz√ľks√©ges c√©lokra haszn√°lja az elŇĎzŇĎ pontban meghat√°rozott √°ltal√°nos √©s szem√©lyes adatokat, azokat semmilyen harmadik f√©llel nem osztja meg. Az adatok felhaszn√°l√°sa a k√∂vetkezŇĎ elvek szerint t√∂rt√©nik:
Az elŇĎzŇĎ pontban meghat√°rozott √°ltal√°nos adatok kiz√°r√≥lag az √územeltetŇĎ √°ltal el√©rhetŇĎek, az inform√°ci√≥k kiz√°r√≥lag √∂sszevontan, egy√©nek szerint nem azonos√≠that√≥ m√≥don ker√ľlnek feldolgoz√°sra √©s statisztikai c√©lokat szolg√°lnak. A kollekt√≠v adatok elemz√©se seg√≠ts√©get ny√ļjt a l√°togat√≥k √©rdeklŇĎd√©s√©nek felm√©r√©s√©hez, a szolg√°ltat√°sok ig√©ny szerinti fejleszt√©s√©hez. ‚Äď A regisztr√°ci√≥s adatok kiz√°r√≥lag a rendel√©sek teljes√≠t√©s√©t, azok megerŇĎs√≠t√©s√©t, nyomonk√∂vethetŇĎs√©g√©t szolg√°lj√°k. A v√°s√°rl√≥ adatait az √územeletŇĎ √°tadja a rendel√©st teljes√≠tŇĎ partnernek, akik ezen adatv√©delmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelŇĎen szigor√ļan bizalmasan kezelik azokat, betartva az √∂sszes vonatkoz√≥ t√∂rv√©nyi elŇĎ√≠r√°st.

Az adatok minŇĎs√©ge √©s biztons√°ga:
Az √územeltetŇĎ az al√°bbi lehetŇĎs√©geket k√≠n√°lja a v√°s√°rl√≥kt√≥l gyŇĪjt√∂tt szem√©lyes adatok pontoss√°g√°nak √©s biztons√°g√°nak fenntart√°s√°hoz:
Az √územeltetŇĎ minden sz√ľks√©ges l√©p√©st megtesz, hogy biztos√≠ts√°k az adatok biztons√°g√°t ‚Äď mind a h√°l√≥zati kommunik√°ci√≥ (online adatkezel√©s) sor√°n, mind az adatok t√°rol√°sa, ŇĎrz√©se (offline adatkezel√©s) sor√°n. Az adatokhoz kiz√°r√≥lag az illet√©kes munkat√°rsak f√©rhetnek hozz√°.
Az √©rintettek jogai √©s √©rv√©nyes√≠t√©s√ľk:
A t√∂rv√©nyi elŇĎ√≠r√°soknak megfelelŇĎen az √©rintetteknek, azaz az www.annamariapap.com oldalon rendel√©st leadott felhaszn√°l√≥knak joguk van t√°j√©koztat√°st k√©rni adataikr√≥l, azokat megv√°ltoztatni illetve t√∂r√∂lni a rendszerbŇĎl.

További felvilágosítás:
Az √územeletŇĎ online √ľgyf√©lszolg√°lata a l√°togat√≥k rendelkez√©s√©re √°ll minden adatv√©delemmel √©s a haszn√°lata sor√°n felmer√ľlŇĎ egy√©b k√©rd√©ssel kapcsolatban is. Az √ľgyf√©lszolg√°lat el√©rhetŇĎs√©geit a fenti ‚ÄěKAPCSOLAT‚ÄĚ men√ľpont alatt tekinthetik meg.